WERKWIJZE

BDPM Consult is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties ondersteunt op het gebied van business development en productmanagement.

De toegevoegde waarde van BDPM Consult ligt in het versnellen van de innovatie van uw producten en diensten én in het vergroten van uw omzet . Niet alleen met het geven met strategisch advies, maar ook met ‘hands-on’ ondersteuning bij het realiseren van uw ambities, plannen en projecten.

Het is de overtuiging van BDPM Consult dat alleen door samen te werken mét u een maximaal en blijvend resultaat wordt gerealiseerd.

TREFWOORDEN

BDPM Consult is actief op het gebied van waarneming, inspecties, kartering, grensbewaking, handhaving, aardobservatie, geografische informatie, GIS, satellieten, drones, UAS, sensoren, battlefield akoestiek, data distributie, fotogrammetrie, beeldverwerking, data fusie, 2D en 3D, analyse, mutatie signalering, veranderingsdetectie, visualisatie.

OPRICHTER

BDPM Consult is opgericht door Bob Moll. Bob heeft ruim 25 jaar ervaring in R&D-management en consultatieve verkoop van technische producten en diensten. Bob heeft een groot actief commercieel en technisch netwerk in Nederland en Europa. Dit netwerk omvat industrie, overheden en kennisinstellingen. Samen met klanten binnen de high-tech industrie, defensie, maatschappelijke veiligheid en lucht- en ruimtevaart zijn producten en diensten ontwikkeld en geleverd.

Meer informatie over Bob’s kennis en ervaring is te vinden op zijn LinkedIn pagina.

BDPM Consult
Bob Moll
📞 06 – 42688211
 bob@bdpm-consult.nl

THE GREEN WEB FOUNDATION 
bdpm-consult.nl is green hosted by Certified Partner Strato AG